Eventplanning & Attractieverhuur

Published Jul 15, 21
6 min read

Luchtkussen, Springkussen Of Springkasteel Huren

Join & Jump

Grasheuvel 1, 2450 Meerhout, België
+32496718013
Rode duivels

Wil je een springkasteel huren voor de verjaardag van je kind, voor een communie of lentefeest of voor een andere gelegenheid? Dan zit je goed bij ons! We hebben springkastelen in verschillende thema’s, zoals prinses, dino, disco, flamingo en veel meer. It Takes 2 is vooral actief in de regio Geel en bedient ook de volgende gemeentes in de Kempen en daarbuiten: Westerlo Herselt Laakdal Tessenderlo Kasterlee Lichtaart Tielen Olen Herentals Vorselaar Lille Poederlee Wechelderzande Turnhout Beerse Vosselaar Oud-Turnhout Retie Arendonk Meerhout Zammel Houtvenne Eindhout Bel .

Wil je een springkasteel huren? Op deze pagina vind je ons volledige assortiment aan springkastelen terug. Hier kan je gemakkelijk en snel je gewenste springkasteel reserveren. Er zijn een aantal zaken waarop je best let wanneer je je keuze maakt, zoals de benodige ruimte van het springkasteel. Deze moet op de voorziene locatie passen.

Springkasteel Unicorn Met Glijbaan

SPRINGKASTELEN VERHUUR Baloeba is de referentie in de verhuur van springkastelen in Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen. Baloeba levert springkastelen vanuit Lebbeke. ER IS EEN ZEER RUIME KEUZE AAN SPRINGKASTELEN ! Baloeba biedt de beste prijs/kwaliteit verhouding als het op springkastelen aankomt, zowel qua assortiment, zorg en service. De beste service van de streek! Service all-in! Onze service biedt een zeer grote flexibiliteit en we doen het nog altijd met veel plezier en met de glimlach! Belangrijk om weten......

U kan bij ons een SPRINGKASTELEN huren in verschillende maten, thema's en leuke kleuren en dit altijd aan de beste prijs/kwaliteit verhouding! Om te boeken of te reserveren of voor meer informatie kan u een e-mail sturen naar Baloeba Baloeba verhuurt springkastelen, springkussens, hindernisbanen en multiplay-kussens. Een gewoon SPRINGKASTEEL heeft geen obstakels en heeft een regenzeil, zodat de kids bij elk weer kunnen springen.

Springkasteel Huren? Uw Expert In Verhuur

Elk springkasteel heeft een thema, meestal zijn het dieren - Springkasteel Unicorn met glijbaan (springkasteel huren regio Mol). Springkastelen zijn ideaal op familiefeesten en bedrijfsfeesten. Bij Baloeba verhuren we goed onderhouden springkastelen van belgische makelij in superkwaliteit! Baloeba SPRINGKASTELEN levert met de glimlach! Al onze springkastelen zijn gekeurd en veilig verklaard! Tot binnenkort voor een leuke dag! .

Een leuk springkasteel huren voor uw kinderfeestje? Of leuk vertier voor de kinderen tijdens uw evenement? Dan is een van de springkastelen in ons gamma wat u zoekt - Springkasteel voetbal (Springkasteel voetbal).

Piraten Party

Waarom een springkasteel huren? Enkele goede redenen om uw feest op te smukken met de beproefde schwung van een springkasteel: zijn voor de hand liggend als motivatie om een springkasteel te huren - unicorn verjaardagsfeest. Een springkasteel voegt nog veel meer dan plezier aan uw feestje toe: Ze nodigen kinderen uit tot exploratie van hun fysieke grenzen en stimuleren lichamelijke ontwikkeling.

De stunts die kinderen uithalen in een springkasteel kunnen ze nergens anders uitproberen met zo’n laag risico. Zoals overal is uiteraard een basisvereiste. Bij vele gelegenheden is het handig om de kinderen een eigen plek te geven met een . Zo beleven jong en oud het evenement op de manier waarop het bedoeld is zonder ergernis of stoorzenders.

Red Devil's

Een springkasteel maakt indruk. Niet alleen de kleintjes zullen nog dagenlang kirren van plezier bij de herinnering aan een feest dat voor hen een waar pretpark werd. zorgt ervoor dat iedereen zich uw feestje nog lang zal heugen. Springkastelen Jumpi: service die in het oog springt Springkastelen Jumpi biedt een totaalservice.

Zo staat U kunt zich dan richten op belangrijkere zaken: het voorbereiden van uw schitterende feest. Neem contact op voor meer informatie! tot de dag voor uw feest kan u kosteloos annuleren bij zeer slecht weer ! .

Eventplanning & Attractieverhuur

Verhuur van springkastelen doen wij om en rond volgende regio’s: Zottegem – Zwalm – Geraardsbergen – Brakel – Oudenaarde – Merelbeke – Oosterzele, klik hier om alle regio’s te zien waar wij gratis leveren. Wij beschikken over een uitgebreid gamma aan springkastelen te huur in alle formaten, één en al plezier voor jullie kleine spruiten dus.

Springkasteel Huren In Turnhout, Beerse, Ravels, MerksplasSpringkasteel Huren

In de wintermaanden november, december, januari en februari is het verhuur van springkastelen enkel mogelijk voor . Annuleren kan gratis tot voor levering.

Springkasteel Krokodil

Het Leukste Springkasteel HurenMeisjes Springkasteel

Organiseert u een feest , waar ook iets te doen moet zijn voor kinderen? Bij Partylife huurt u diverse en . Een springkasteel huren in Kapellen zorgt voor een voor groot en klein! Bij ons vindt u niet alleen de conventionele springkussens, maar ware springkastelen en Bekijk ons assortiment, en u zult zien dat er te vinden is.

Voor de oudere kinderen die nog wel van een lolletje houden, huurt u een springkasteel in Kapellen zoals de - Springkasteel dino.

Meisjes Springkasteel

Organiseert u een feest , waar ook iets te doen moet zijn voor kinderen? Bij Partylife huurt u diverse en . Een springkasteel huren in Vremde zorgt voor een voor groot en klein! Bij ons vindt u niet alleen de conventionele springkussens, maar ware springkastelen en Bekijk ons assortiment, en u zult zien dat er te vinden is.

Voor de oudere kinderen die nog wel van een lolletje houden, huurt u een springkasteel in Vremde zoals de . piraten party.

Springkastelen En Attractieverhuur

Verhuur van springkastelen voor feesten en evenementen, Laat ons eerlijk zijn een verjaardagsfeestje, communiefeest, personeelsfeest, enz. zonder een springkasteel is als een pakje frieten zonder mayonaise. Het kan er mee door, maar de finishing touch ontbreekt. despringplaneet. Laat jouw volgend feestje knallen en ga voor de full package met een springkasteel.

Laat dat nu net onze specialiteit zijn. Ontdek ons volledig assortiment springkastelen online en kies jouw favoriet(en). Nadien kan je jouw springkasteel huren. Makkelijk, toch!. Gaande van een prinsessen kasteel, tot een dino park en een minions springkasteel/ ballenbad. Heb je al een zaal gehuurd voor je event, heb je te weinig ruimte buiten voor een groot springkasteel, verjaart je zoon/dochter in de wintermaanden? Geen nood, onze indoor springkastelen springen je te hulp.

Dino Party

Je merkt het voor het verhuur van springkastelen kan je altijd op ons rekenen. Belangrijk bij het huren van een springkasteel is de levering. We geven je daarom graag de provincies mee waar we het vaakst leveren. Voor meer info kan je altijd op ‘onze regio’ pagina kijken. Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, Limburg, Springkussens in alle kleuren en maten, Bij het huren van een springkasteel zijn niet alleen de praktische zaken zoals een snelle levering, de opzettijd en de afmetingen belangrijk, denk ook aan - unicorn verjaardagsfeest.

Heb je wel al een thema voor je event, dan vind je makkelijk het geschikte springkasteel. Ontdek onze :Luchtkasteel huren? Of een andere attractie? Voor iedereen die de snelheid, flexibiliteit, springvaardigheid van vrienden, familie, collega’s wil testen, zijn er onze hindernisbanen. We hebben er in twee, drie, vier, vijf delen en voor de daredevils zijn er de speciallekes.

JumpiesLeg het parcours als snelste af en win eeuwige roem, maar pas op het is moeilijker dan je denkt - Springkasteel Unicorn met glijbaan. Geen snelheidsduivel, maar wil je wel je grenzen verleggen? Dan zijn er onze andere attracties zoals een basejump met glijbaan, een potje voetbal of de sumo worstelaars. Ontdek alle mogelijkheden online en reken voor de verhuur van luchtkastelen op onze jarenlange ervaring.

= Tijdens de werkweek springen aan de standaard prijs van 1 dag. = Heel de week springen aan de standaard prijs van 1 dag x 1,5. Meer informatie vindt je terug op onze promoties pagina! .

More from Ouders van Nu

Navigation

Home

Latest Posts

Houten Speelgoed Online Kopen

Published Jan 09, 22
6 min read

Knuffels Online Kopen

Published Dec 06, 21
6 min read

Knuffels Online

Published Dec 05, 21
6 min read